Apukám is a gumiabroncsok házhoz szállítása mellett döntött.

Szponzorált tartalom

Gumidiszkont hu
Gumidiszkont hu

Emlékszem, kislány koromban az autógumi vásárlás egy macerás és költséges dolog volt, amit apukám egyszerűen ki nem álhatott. Mindig előre morgott, amikor közeledett ez a feladat, de gondos édesapa révén sosem hanyagolta el, hiszen egy agyonhasznált autógumi bizony veszélyes is tud lenni. Így mindig észben tartotta, amikor cserére volt szükség. Szerencsére ahogy telt – múlt az idő, az internet mindenki dolgát sokkal könnyebbé tette, mint korábban. Az autógumikat már nem személyesen vásárlom meg, hanem rendelem az internetről, még pedig a Gumidiszkont hu oldaláról. Bár apukám már nem egy mai csirke, kérte, hogy mutassam meg neki ezt az oldalt, hátha így öregségére könnyebbé tudja tenni ezt az egész életében utált feladatot ez a weboldal.

Nos, a Gumidiszkont hu-ban megvan minden, hogy ezt a feladatot teljesítse. Ugyanis egy olyan weboldalról van esetükben szó, ami nagyon széles termékkínálattal rendelkezik. Elég kicsi az esélye annak, hogy itt valaki ne találná meg, amit éppen keres. Ugyan mondtam apukámnak, hogy én már számtalanszor rendeltem innen, mégis szeretett volna egy kicsit több mindent megtudni a cégről, hogy valóban megbízhatóak-e. Ekkor megmutattam neki a Gumidiszkont hu oldalán található leírást, amely szerint a cég már 19 éve foglalkozik gumiszereléssel és forgalmazással, és teljesen magyar tulajdonban van. Ez már tetszett apukámnak is, mert neki szívügye, hogy ha lehet, akkor magyar cégektől vásároljon, hogy a hazai vállalatokat támogassa.

Szeretett volna kicsit többet megtudni a házhoz szállításról, mert nem tudta pontosan, hogy zajlik egy ilyen rendelés. Így elolvastuk közösen, hogy ha valaki leadja a rendelést munkanapon még délelőtt, akkor akár másnap megérkezhet a csomagja. Ez a rövid határidős szállítás főszezoni időszakban megnőhet akár 4-5 napra is, amikor a futárszolgálatok extrém mód le vannak terhelve. De nem csak a kiszállítás létezik, hanem személyesen is át lehet venni a gumiabroncsokat a miskolci telephelyen. Láttam apukámon, hogy egy kicsit csalódott, mert a múltbéli kényelmetlenségei ellenére biztos szívesebben vette volna át a gumikat személyesen. De ennek csak az volt az oka, hogy egész egyszerűen ehhez volt szokva egész életében, és ennyi idősen már nehezebb megszokni a változást. De biztos voltam benne, hogy ha megtörténik a megrendelés, soha máshogy nem fog gumiabroncsokat vásárolni.

Azt is elolvastuk, hogy a megrendelés kézhezvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül el lehet állni a vásárlástól. Láttam, hogy ez az információ édesapámat megnyugtatta. Hát még az, amikor mondtam neki, hogy emellett a Gumidiszkont hu-nak van elégedettségi garanciája. Kérdezte, hogy ez pontosan mit is jelent, mert ő nem tudja. Mondtam, hogy azt jeleni, hogy ha valaki nem elégedett a gumikkal, akkor vissza lehet küldeni és visszakapjuk a pénzt is. Itt láttam, hogy innentől nyert ügyem van, apukámat már nem kell majd győzködnöm, hogy biztosan innen rendeljünk. Természetesen vonatkozik a termékekre garancia is, azonban van néhány dolog, amire oda kell figyelni, hogy biztosan érvényesíthessük a garanciát gond esetén. Olyan esetben nem érvényesíthető a garancia, mint mondjuk a helytelen tárolásból eredő hibák, a baleset, rongálás vagy egyéb külső behatások okozta hibák vagy pedig az abroncsok javítása. Valóban úgy történt, ahogy azt gondoltam, apukámnak nagyon megtetszett ez az egész megrendelési folyamat, mert az első tapasztalata nagyon jó volt. Így a Gumidiszkont hu nyert magának még egy törzsvásárlót.