Az utólagos vízszigetelés a megoldás a penész ellen!

Szponzorált tartalom

utólagos vízszigetelés
utólagos vízszigetelés

A nedves falak nem sok jó érzést hagynak maguk után, pláne ha már mállni kezdett a vakolat és egyéb jelei vannak a vizesedésnek. Mit lehet tenni olyankor, ha ez a helyzet áll fenn? Lehetséges utólag megoldani a szigetelést anélkül, hogy abban kár keletkezne?

A megoldás az utólagos vízszigetelés, amely  lehetőséget nyújt rá, hogy az imént említett problémák esetén is jobbá tudjuk tenni otthonunkat, hogy azt megkíméljük a későbbi vizesedéstől!

Az Axcis Bau utólagos vízszigetelés szolgáltatásával kiváló technikai megoldásokat nyújt az embereknek. A penész rendkívül veszélyes az egészségre, ugyanakkor a szigetelés hiánya egyéb gondokat is felvet. Amennyiben lehetőség van rá, még a beköltözés előtt le kell szigetelni a falakat, az alapzatot, hogy ne fordulhasson elő a későbbiekben az, hogy vizesedésnek indulnak a falak.

A vízszigetelést utólag is meg lehet oldani, melynek munkafolyamata a következő: 

Először injektáló furatokat készítenek a falba a szakemberek. Ezek a furatok közel találhatóak egymáshoz, így nagy területet tudunk lefedni kiszárításkor. A furatokba magasnyomású levegőt eresztenek, ami kitisztítja a falat. Ezután a furatokat feltöltik egy speciális anyaggal, amely a későbbiekben a szigetelésről gondoskodik. Végül lezárják a lyukakat.

A sótalanítás szintén az utólagos vízszigetelés része, hiszen roncsolja a fal szerkezetét. Ezért van szükség az eltávolítására. Ha korszerű technológiával dolgozó vízszigetelő szakembereket szeretne megbízni a feladattal, akkor ajánljuk figyelmébe az Axcisbau.hu weboldalon bemutatkozó céget!

Vessen véget a penész újbóli megjelenésének, számolja fel a vizes falakat szakszerűen, biztonságosan, hosszú táv ra szólóan a legjobb megoldásokkal, melyeket az utólagos vízszigeteléssel érhet el!