Mit tehetünk bérlőváltás és lakásvásárlás után Budapesten

Szponzorált tartalom

Zárcsere Budapest

Az élethelyzetek olykor kitekert kifacsart folyamatok alkalmazásával akadályoz meg minket, hogy ne tudjunk eljárni a saját ingatlanunk birtokba vételekor akár bérlőváltásról akár új tulajdonról legyen szó. Gondoljunk bele mennyi bosszúságot okoz ha a régi lakó lecseréltette a bejárati ajtózárat és a főbérlő kulcsa ezáltal nem működik.
Nap mint nap találkozhatunk ilyen vagy ehhez hasonló helyzetekkel melynek a vége mindig a zárcsere amely iránt Budapesten igen megnőtt a kereslet ez irányban.
Sok esetben az ajtó nyitása után derül fény arra is, hogy az itt lakók a lakás bebútorozott állapotban vehették át majd távozásukkor még a radiátor is magukkal viszik.
Új lakás vásárlása esetén sokszor a kivitelözönél vagy a brigád egyik tagjánál is maradhatott a bejárati ajtó kulcsából egy másolat amely illetéktelen bejutásra is alkalmas lehet!
Nem tehetünk mást ebben a helyzetben minthogy egy jó minőségű zárbetétet szereltetünk a bejárati ajtónkba, amely felfúrás, savazás, törés, finom nyitás és most jön a lényeg kódkártyával lehet csak a kulcsát másolni úgynevezett másolás elleni védelemmel van ellátva. Ha a kódkártya a tulajdonosnál a főbérlőnél marad akkor biztosak lehetünk benne hogy az albérlőnk nem tud majd kulcsot másoltatni az ingatlan bejárati ajtójához. Mivel egy zárbetét csere nem szokott a felszínre kerülni minden évben ezért a lehető legjobb választás ha minőségi prémium zárakra kell, hogy fókuszálunk. Ezek a termékek amellett, hogy biztonságosan tudják végezni az ajtónk zárva tartását amellett hosszútávra szabható a működési ciklusuk, mely által egy megnyugtató érzéssel hagyhatjuk magukra az értékeinket a lakóterünkben és annak területén akár a új tulajdonosai vagyunk a lakásnak akár a bérlői. Budapest belvárosában egyre több a rbnb lakás kiadás. Ennek az lett a hozadéka, hogy szemfüles bérlők a lakás bejárati ajtóinak a zárbetét kulcsát lemásolták és sok esetben vissza jártak és az ott lévő értékeket dézsmálták. Ebben az esetben a biztosító társaságok elállnak a kár kifizetésétől hiszen nincs nyoma a betörésnek! Ezért a legfontosabb művelet Budapest területén vásárolt ingatlan vagy bérelt ingatlan esetében a zárcsere kivitelezése.