Van már székhelye a vállalkozásodnak?

Szponzorált tartalom

székhelyszolgálat Budapest
székhelyszolgálat Budapest

Ha valaki egyéni vállalkozóként dolgozik, akkor a legtöbben a saját otthonukat jelentik be székhelyként. Ezzel nincs is semmi probléma egészen addig, ameddig valamilyen hatósági intézkedés el nem kezdődik. Ebben az esetben szerintem sokkal jobb döntés egy különálló székhelyet választani. Mivel már vannak IPA mentes települések is, ezért szerintem teljes mértékben megéri egy ilyen székhely.

Ha nem szeretnél a székhellyel külön foglalkozni, akkor pedig nagyszerű székhelyszolgáltatások vannak. Amennyiben nem ismersz egyet sem, akkor sincs semmi probléma, hiszen ma már nagyon sok vállalkozás az interneten is jelen van. Szerintem manapság ez már teljesen megszokott és bizonyos szempontból muszáj is, hogy egy vállalkozás jelen legyen online. Hiszen ennek köszönhetően sokkal több emberhez el tud jutni a hírük és ezáltal nagyobb ügyfélkörre és vásárlókra tehetnek szert.

Ezt a Székhelycentrum is tudja, ezért létrehoztak maguknak egy olyan weboldalt, ahol minden fontos információ megtalálható a szolgáltatásról és magáról a cégről is. A honlapjuk egyébként nem csak informatív, de nagyon szép designnal rendelkezik, könnyen átlátható, ezáltal egyszerűen használható is. Szerintem hasonló weboldal kellene minden vállalkozás számára.

Amennyiben erre lenne szükséged: székhelyszolgálat Budapest, akkor a Székhelycentrum oldalán a legjobb helyen jársz. Hiszen nagyon kedvező áron kínálják a magas minőségű szolgáltatásukat. Nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek már ezen a területen, ezért pontosan látják és meg is tapasztalták, hogy az ügyfeleiknek mire van szükségük. Ez pedig nem más, mint a székhelyszolgálat Budapest.

Nagyon sok egyéni vállalkozó dolgozik velük, hiszen amennyiben a mindennapok során nincs szükséged a székhelyedre és irodára sem, akkor bizony az egyik legjobb döntés lehet egy székhelyszolgáltatás. Hiszen a székhelyed ügyeivel nem kell pluszban foglalkoznod. Emellett a székhelyre érkező leveleket is átveszik helyetted és az általad kért címre elküldik azokat. Ez azért nagy szó, mert sok szolgáltató elvárja, hogy az ügyfél majd házhoz megy a levelekért. A Székhelycentrum szem előtt tartja az ügyfelei kényelmét, ezért nem csak a levelekért nem kell személyesen megjelenni, de akár a szerződést is meg tudjátok írni személyes találkozó nélkül.

Ebből is látszik, hogy mennyire rugalmasak, ügyfélközpontúak és tapasztaltak. Ha nem így lenne, akkor elvárnák az emberektől, hogy maguk vegyék át a postai küldeményeket, illetve minden papírmunka miatt pluszban utazni kellene. Azonban a Székhelycentrum ennél sokkal kényelmesebb megoldást kínál.

A rugalmasság és az ügyfélközpontúság abból is látszik, hogy nagyon türelmesek a vállalkozásokkal. Ha valami miatt fizetési nehézsége adódna a vállalkozásodnak, és emiatt nem tudnád fizetni a székhelyszolgáltatást, akkor sincs semmi probléma, nem fogják egyből felmondani a szerződést. Három hónapig csak felfüggesztik azt. Ez idő alatt, amikor a lehetőségeid engedik, újból életbe lép a szerződés.

A Székhelycentrum már több, mint 16.000 elégedett ügyféllel rendelkezik. Szerintem a fentebb leírtak alapján ez a szám egyáltalán nem meglepő. Hiszen mindent megtesznek annak érdekében, hogy egy minőségi és emberközpontú szolgáltatást kínáljanak a vállalkozásoknak.

Az oldalon többek között arról is tájékozódhatsz, hogy milyen csomagajánlatok közül tudsz választani. Ha ezeket elolvasod, akkor pontosan látni fogod, hogy neked melyikre van szükséged.

Vágjatok bele a közös munkába és élvezd a székhelyszolgáltatás minden előnyét!

Ha már rendelkezel székhellyel, de szívesen igénybe vennéd a szolgáltatásukat, akkor erre is van lehetőséged. Hiszen a székhelyet bármikor megváltoztathatod mindenféle indoklás nélkül.

Nézd meg a Székhelycentrum oldalát és döntsd el, hogy szeretnél-e velük dolgozni!