Vászonkép készítés saját fotóból?

Szponzorált tartalom

vászonkép készítés
vászonkép készítés

Te is készíttethetsz vászonra nyomtatott képeket, hiszen ma már arra is van lehetőség, hogy saját fotót használj fel a vászonkép készítés során. Nem muszáj egy sztenderd grafikát választani, mert az köszönhet vissza a vászonról, amit csak szeretnél!

Akár egy szép természetfotó, egy családi portré vagy bármi, amit szívesen nézegetnél a jövőben, ott lehet a vásznon. A Plotbase.hu weboldalon lehetőséged van megtervezni, hogyan nézzen ki a kép, mi kerüljön rá és sok más egyéb részletet.

Arra az oldalon is felhívják a figyelmünket, hogy jól válasszuk meg a képet, hiszen annak minőségétől függően lehet minőségi vászonképet készíteni. Ha szeretnéd, hogy a vászonkép készítés eredménye olyan legyen, mint ahogyan elképzelted, érdemes a fotót, amit feltöltesz olyan minőségben biztosítani, ami lehetővé teszi a szép lenyomatot.

Tudtad, hogy ezek a vászonképek nagyon tartósak? Mivel csúcstechnológiás eljárással készítik, ezért biztos lehetsz benne, hogy minőségi terméket veszel át a rendelést követően. Ettől függetlenül az is megoldható, hogy tovább növeljük a tartósságot. Ezt a laminálás teszi lehetővé, mely egy láthatatlan filmréteget képez a felületen. Előnye, hogy a portalanítás is sokkal egyszerűbb, mert bátran neki lehet esni egy nedves portörlővel, hiszen vízálló réteg is egyben a laminált réteg.

Az egyedi vászonkép készítés saját fotóból lehetővé teszi, hogy különleges lakáskiegészítőkkel vehesd körül magadat. Egészen 140×140 cm-ig elmehetsz a méreteket illetően, hiszen mind a szélességét, mind a magasságát te állíthatod be. Érdemes a feltöltött fotó adottságaihoz igazítani a vászonkép méretezést ettől függetlenül.