Alakítsunk ki új szokásokat

Szponzorált tartalom

cégalapítás ára
cégalapítás ára

Az új szokások kialakítása nem egyszerű folyamat. Nagy odafigyelést és következetességet igényel tőlünk, azonban, ha legalább egy hónapig tartani tudjuk magunkat az új szokáshoz, akkor ezután már sokkal könnyebb lesz. Ez idő után pedig már nem is fogjuk észrevenni, hogy az életünk részesévé vált.

Ugyanis szokásnak azt nevezzük, amikor egy cselekvés már magától értetődő, szinte nem is gondolkozunk rajta. Ha minden reggel kávét főzünk miután felkeltünk az ágyból, és ezt félkómásan is megtesszük, akkor már szokásról beszélhetünk. De a mindennapi élet során nagyon sok olyan szokásunk lehet, amiket ha kicserélnénk jobbra, akkor az életünk is sokkal könnyebb lenne.

Nekem ilyen szokás volt a sorozat nézés. Habár ez egy nagyon jó kikapcsolódási forma tud lenni, ezt kordában kell tartani. Mivel én már túlzásba vittem ezt, ezért ki kellett találnom valami mást helyette. Ekkor döntöttem el, hogy feltételhez fogom kötni, egy nap hány részt nézhetek meg a kedvenc sorozatomból. És volt még egy fontos kikötés: csak akkor ülhetek le a tv elé, ha a napi fontos teendőket megcsináltam. Ezeknek a változtatásoknak köszönhetően sokkal gyorsabban végeztem a teendőimmel, és mellette még pihenni is volt időm. Motivált a tudat, hogy ha elvégzek mindent, akkor nézhetem a sorozatot.

Volt egy másik meghatározó szokás is, amit szerettem volna kialakítani. Ez pedig nem volt más, mint az, hogy minden este megtervezem a következő napomat. Összeírom a másnapi teendőket, priorizálom őket, és azt is megtervezem, hogy a nap mely szakaszában fogom megcsinálni. Azzal is próbálkoztam, hogy időblokkokat hozok létre a feladatoknak, de amikor nem sikerült a meghatározott időre végeznem egy-egy teendővel, akkor ez nagyon frusztráló volt számomra. Ezért ezt a részét elhagytam. Viszont a tervezés szerencsére a mai napig az életem része.

Ez a szokásom nagyon hasznosnak bizonyult már akkor is, amikor alkalmazottként dolgoztam, azonban akkor bizonyosodott be számomra teljes mértékben ennek a fontossága, amikor úgy döntöttem, hogy céget alapítok. Az elején nem tudtam semmit a cégalapitásról, ezért még a cégalapítás ára is érdekelt. Pontos számokat ugyan sehol sem közöltek, de a Székhelypartner weboldalán a cégalapítás ára mellett számos hasznos és fontos információt megtudhattam.

Amikor az interneten keresgélve rátaláltam a weboldalukra, akkor nagyon megörültem. Hiszen a honlapjuk nagyon igényes, könnyen átlátható és egy helyen minden olyan infót megtalálhatok, amire kíváncsi lehet egy új vállalkozó.

Amint már a nevükből is látható, a Székhelypartner csapata főként székhelyszolgáltatással foglalkozik, de a nagy szakmai tapasztalatuknak köszönhetően a cégalapítással is képben vannak. Folyamatosan képzik magukat és figyelemmel kísérik a változásokat, ezért a tudásuk naprakész. Szoros kapcsolatban állnak ügyvédi irodákkal is, ezért, ha velük együtt dolgozol, akkor biztos lehetsz benne, hogy minden törvényesen és jogszerűen fog történni.

Már évtizedek óta foglalkoznak székhelyszolgáltatással, ezért pontosan tudják, hogy az ügyfeleiknek milyen igényeik vannak, hogyan tudják a vállalkozásokat segíteni, és milyen feladatokat vállalhatnak át.

Mivel kezdő vállalkozóként nem szerettem volna még pluszban a székhelyemmel is foglalkozni, ezért úgy döntöttem, hogy igénybe veszem a Székhelypartner székhelyszolgáltatását. Ezt egy percig sem bántam meg. Nagyon könnyű és gördülékeny a velük való munka, ezért ha Te is meg szeretnéd könnyíteni a mindennapi életedet, akkor érdemes lehet elgondolkozni a székhelyszolgáltatáson.

Amennyiben a Székhelypartnert választod Te is, akkor egy dolgot megígérhetek: a maximumot fogják nyújtani számodra. Minek köszönhető ez?

A Székhelypartner csapata nem csak nagy szakmai tudással rendelkezik, de ügyfélközpontúan is gondolkoznak. Ennek köszönhető az is, hogy már több mint 16.000 elégedett ügyféllel rendelkeznek. Ebből szerintem nagyon jól látszik, hogy nem csak a weboldaluk igényes, de a szolgáltatásuk is.

Amennyiben IPA mentes székhelyet szeretnél a vállalkozásodnak, akkor ennek semmi akadálya. A Székhelypartner csapata ilyet is tud számodra biztosítani. Újlengyel területén van lehetőség arra, hogy iparűzési adó mentesen legyen székhelyed. Ha már rendelkezel székhellyel, de szívesen igénybe vennéd a székhelyszolgáltatást, akkor ez is megvalósítható. A vállalkozásod székhelyét bármikor és akárhányszor megváltoztathatod. Ennek köszönhetően bármikor igénybe tudod venni a Székhelypartner szolgáltatását.

Azonban mielőtt belevágsz az iparűzési adó mentes székhelybe, előtte mindenképp tájékozódj arról, hogy számodra megéri-e ez a lehetőség. Ugyanis amennyiben rendelkezel máshol telephellyel, akkor nem tudod a teljes iparűzési adót megspórolni. Ez a lehetőség azoknak a vállalkozásoknak lehet nagyszerű választás, akiknek a mindennapi munkájuk során nincs szükségük a székhelyre, és másik telephellyel sem rendelkeznek. Ebben az esetben teljesen iparűzési adómentes tud lenni a vállalkozásod. Ezzel évente akár milliókat is megspórolhatsz. Egy vállalkozás számára ez remek hír lehet, hiszen ezt az összeget a fejlesztésre fel lehet használni. És ki ne akarna gyorsabban növekedni?

A Székhelypartner csapata főként Budapest területén dolgozik. Így a székhelyed is Budapesten lesz, amennyiben őket választod.

Milyen szolgáltatásokat vállalnak át tőled?

A Székhelyszolgáltatás csapata leveszi a vállalódról az összes olyan terhet, amit a székhely okozhat. Ennek köszönhetően, meghatalmazással átveszik az összes székhelyre érkező csomagot. Így neked már nem kell a postán várakoznod, vagy a székhelyen lenned, hogy átvedd a hivatalos leveleket. A hatóságok komolyan veszik a hivatalos levelek átvételét, ezért erre minden esetben érdemes lehet figyelni, hogy egyet se mulassz el. Ha velük együtt dolgozol, akkor ilyen probléma veled már nem történhet.

A székhelyen minden hatósági látogatást lebonyolítanak. Törvényesen fogadják a hatóság embereit.

Amennyiben a Székhelypartnerrel dolgozol együtt, akkor nem kell többé irodát bérelned és adminisztrációt fenntartanod. Ugyanis ezt megteszik helyetted. Neked csak a vállalkozásoddal kell foglalkoznod, a székhelyed szinte magától fog működni.

A Székhelypartner csapata mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy semmilyen kár ne érhessen téged a székhely miatt. Hiszen ők minden helyzetben törvényesen fognak eljárni. Így a hatósági ellenőrzések alkalmával is minden rendben lesz a székhelyen.

Havonta egyszer szükséged van tárgyalóra? A Székhelypartner erre is gondolt. A székhelyeden havonta egyszer ingyenesen igénybe vehetsz egy tárgyalót. Ezeken az alkalmakon megejtheted a fontosabb megbeszéléseket, az ügyféltalálkozókat. Nekik köszönhetően többé már emiatt sem kell külön fizetned. A székhelyen pedig még a cégtábládat is kihelyezik.

Miért jó neked, ha egyéni vállalkozóként nem az otthonod van bejelentve székhelynek?

Amennyiben egyéni vállalkozó vagy, akkor könnyű választásnak tűnhet az otthonodat bejelenti székhelynek. Azonban ez csak addig tűnik jó ötletnek, ameddig nem történik hatósági intézkedés. Ugyanis ebben a helyzetben már annyira nem fog jó döntésnek bizonyulni az otthonod. Hiszen senki sem szeretné az otthonát veszélybe sodorni a vállalkozása miatt. Illetve a családi idillt is meg tudja törni egy hatósági látogatás. Ezeknek a helyzeteknek az elkerülése végett a székhelyszolgáltatás nagyszerű választás lehet.

Ha Te is szeretnél egy olyan székhellyel rendelkezni, amivel Neked nincsen dolgod, és még gond nélkül is működik, akkor válaszd a Székhelypartner szolgáltatását.

A honlapjukon minden fontos információt megtudhatsz a csapatról, a működésükről, az árakról, és a szolgáltatás minden részletét megismerheted.

Döntsd okosan, válaszd a Székhelypartnert!