Függönyök a lakásába – olcsón!

Szponzorált tartalom

függönyök
függönyök

Az ízléses otthon berendezése abszolút nem olyan egyszerű, mint aminek tűnik – még akkor sem, ha amúgy rendelkezésre áll az a hozzávetőleges összeg, mely elégnek tűnik arra, hogy bebútorozzunk egy lakást, hogy kifessük azt, hogy olyan kiegészítőkkel lássuk el, melyeket jónak látunk. A kiegészítők körébe természetesen a függönyök is beleszámítanak.

Honnan tudjuk, hogy milyen függönyök kellenek nekünk?

Az elsötétítés legalább annyira lényeges dolog, mint a világosság megteremtése, hiszen tavasszal, nyáron, erős napsütésben nem árt gondoskodni arról, hogy a Nap fénye pontosan olyan módon, olyan mértékben érje az egyes helyiségeket, amely nekünk megfelel. Ha Ön ellátogat az ARTIS Design Lakberendezési Üzlet honlapjára, akkor megfelelően harmonikus függönyöket tud majd kiválasztani a nappaliba, a hálóba, a konyhába vagy éppen az étkezőbe. A harmónia úgy tud megteremtődni, ha kiemelt hangsúly fektetődik a sokak számára kevéssé fontos függönyökre is.

Milyen kínálatból tud választani a vásárló az ARTIS-nál?

Lényeges azzal tisztában lenni, hogy a megfelelő függönyök mindenkinek mást jelentenek: vannak, akiknek olyan függöny kell majd, amelyik nem csak a funkcióját képes kiválóan ellátni, de egyben színével, mintázatával, egész megjelenésével központi szerepet lát el egy helyiségben; nagyon nem mindegy, hogy ha az ember belép valahová, milyen első benyomása támad abban a pár másodpercben, amelyben a tudata felméri a helyiségben található berendezési elemeket, tárgyakat. Az ARTIS-nál a választék fényáteresztő függönyöktől kezdődően dekor függönyökön át a fényzáró függönyökig terjed, melyek képesek teljesen kizárni a fénysugarakat. (Utóbbi függönyöknek ott juthat szerep, ahol az egyes ablakok, nyílászárók többnyire keletnek néznek, s így már reggeltől ki vannak téve az erős napsütésnek.) A legtöbb esetben a fény megszűrése azonban már elegendő tud lenni a kívánt eredmény elérésére.

Könnyen dűlőre lehet jutni a függönyt illetően?

Alapvetően igen, kivált olyan helyen, mint amilyen az ARTIS lakberendezési üzlete, ahol felkészült kollégák állnak a leendő vásárlók rendelkezésére, hogy minél könnyebb legyen jól dönteni az egyes függönyöket illetően. Figyelembe kell azonban venni azt, hogy a kinézett függönynek nem a bemutatóteremben kell jól mutatnia, hanem ott, ahová azt az ember szánja! Így egy mégoly tökéletesnek tűnő függönyről is le kell mondani akkor, ha az színében, mintájában és stílusában nem tud illeszkedni abba a környezetbe, amelyben aztán elhelyezésre kerülne.