Használjuk ki az internet lehetőségeit és rendeljünk fotófalat

Szponzorált tartalom

fotófal rendelés
fotófal rendelés

Mindenki rá van kapcsolódva a hálózatra. Ez most már az életnek egy alap igazsága. Nehéz a világban internet nélkül közlekedni és sokan úgy tartják, hogy lehetetlen. Én ezzel az állítással nem is vitatkoznék, mert egyszerűen tagadhatatlan, hogy milyen sok részben könnyítette meg az életünket az internet. És ha rendesen használjuk, akkor valóban egy felbecsülhetetlen értékű dolgot tartunk a kezünkben.

A legjobb példa szerintem az internet hasznára, a távolsági kapcsolat és barátság fenntartása. Bele se gondolok, hogy vannak olyan ismerőseim, akikkel már évek óta nem találkoztam, és mégis, az internet segítségével könnyedén tudok nap, mint nap beszélgetni. Sokszor egyébként elfelejtjük, hogy milyen különleges ez az ajándék és készpénznek vesszük a barátainkat. Ha azonban nem hagyjuk figyelmem kívül ezt a tényt, akkor szerintem sokkal komolyabb és mélyebb kapcsolatokat tudunk kialakítani.

Most például az egyik barátomnak volt a 30. születésnapja. Nem kellett volna semmi nagy dolgot csinálnunk, én azonban szerettem volna különlegessé tenni neki ezt az eseményt. Ehhez pedig a Selfiegép fotófal rendelés szolgáltatása segített. Az interneten keresgélve, születésnapi programok kapcsán az első helyen fogja kiadni az ő oldalukat. És, ahogy azt magamtól is felfedezhettem, ez a helyezés egyáltalán nem a véletlen műve volt.

Annyi cég és oldal küzd a figyelmünkért az interneten. Ezért is olyan nagyszerű, mikor az ember belép egy olyan oldalra, mint a Selfiegép, és minden kétséget kizáróan azt érzi, hogy jó helyre került. Ehhez pedig nem kellett semmilyen olcsó trükköt használniuk. Egyszerűen csak látszik, hogy az oldal arculata egységes és pontosan tudják, hogy mi az a szolgáltatás, amivel le akarnak venni minket a lábunkról.

Először egy kicsit arról mesélnék, hogy mi is ez a Selfiegép. A Selfiegép egy olyan fotós készülék, amelyet bármilyen eseményre ki tudunk bérelni. A Selfiegép segítségével a vendégek saját maguk tudnak képeket készíteni. Ha pedig feljönne bennünk a gondolat, hogy ezt igazából a telefonunkkal is meg tudnánk csinálni, akkor nagyot tévedünk. A Selfiegép kamerája sokkal magasabb minőségű, mint bármi, ami a mi eszközeinkben található. Így stúdió minőségű képeket tudunk készíteni, anélkül, hogy egy drága fotóst kéne kibérelnünk.

Ez azonban még nem minden. Ahhoz, hogy igazán emlékezetesek legyenek a képeink, még fotófal rendelés lehetőséget is kínálnak fel nekünk. A Selfiegéphez alapból jár egy fehér fal, amelytől egységesek lesznek a képek. Ha azonban felmegyünk az oldalon a fotófal rendelés kategóriára, akkor láthatjuk, hogy még milyen sok szép fal közül válogathatunk, bizonyos felár mellett. Tetszett, hogy ilyen könnyedén át tudtam nézni őket és nem is kellett sietnem a választással, mivel az otthonom kényelméből, az interneten tájékozódtam a szolgáltatásukkal kapcsolatban.

Tetszett az, amit láttam és úgy voltam vele, hogy ha már egyszer meglepem a barátomat, akkor legyen tényleg egyedi az ajándék. Kiválasztottam a nekem tetsző fotófalat és megnéztem az árakat is. Ezek egyáltalán nem voltak vészesek, különösen akkor nem, ha végig vesszük, hogy micsoda minőséget képvisel a Selfiegép. Különböző csomagok közül is választhatunk, úgyhogy mindenki meg fogja találni a maga számítását. Én nem tudtam, hogy a parti meddig fog tartani, úgyhogy a legnagyobbat választottam ki. A buli nagyon jól sikerült és mindenkinek tetszett a Selfiegép. Biztos vagyok benne, hogy ha legközelebb más eseményt szervezek, akkor is őket fogom választani.