A székhelyszolgáltatás árak mellett a szolgáltatást is nézni kell

Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltatás árak
székhelyszolgáltatás árak

Egyre többen döntenek úgy, hogy székhelyszolgáltatást vesznek igénybe. Azonban nem minden szolgáltató kínálja ugyanazt, vannak, akik bizonyos dolgokért pluszt is felszámolnak. Ezért amikor ilyesmin törjük a fejünket, fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy melyik cég mit is kínál. Mindig megbízható helyre forduljunk és ilyen megbízható hely a szekhelyszolgaltatas24.hu is.

A székhelyszolgáltatás árak esetében itt hat hónap esetén egy hónap ajándékot kapunk. Legyen szó akár budapesti, akár újlengyeli székhelyről. Hogy mi a különbség? A legnagyobb különbség az, hogy Újlengyel azon települések egyike, ahol nem kell iparűzési adót fizetni. Ezt érdemes mérlegelni, még akkor is, ha a cégnek van telephelye vagy fióktelepe. Ugyan ilyen esetben megoszlik az adó a települések között, de még így is megérheti.

A székhelyszolgáltatás árak mellett a szolgáltatást is érdemes tanulmányozni, hogy mit is kínál a szekhelyszolgaltatas24.hu. Ez a cég már több mint 12 éve foglalkozik székhelyszolgáltatással. Budán és Pesten is van iroda és a Pest vármegyei Újlengyelben is – ez utóbbit az ügyfelek igényei szülték. A hatóságkezelésben is hatalmas gyakorlatuk van. Ráadásul egy pénzügyileg igen stabil cégről van szó, melyet a Bisnode is minősített.

A székhelyszolgáltatás árak pedig tartalmazzák azt, hogy a cégnevet elhelyezik a cégtáblán. Mindezt szabályosan, tehát úgy, hogy az közterületről is jól látható helyen legyen. Ezen kívül átveszik a hivatalos és nem hivatalos leveleket is, hivatalos postai meghatalmazással. Ezeket a leveleket aztán beszkennelik és továbbítják e-mailben nekünk. Elektronikusan is archiválásra kerülnek, így nem fordulhat elő, hogy elvész egy-egy fontos küldemény. Igen kockázatmentes megoldás ez. A jogszabályoknak megfelelően az esetleges hatósági kényszerintézkedéseket is tűrik és a székhelyre érkező hatóságokat is fogadják.

Ezen előnyök mellett a székhelyszolgáltatás árak igen költséghatékonynak mondahatók. Egyéni vállalkozók és társas vállalkozások esetében is jó megoldás lehet. Megbízható, kényelmes, törvényes. Ráadásul építményadót sem kell fizetnünk, és nem kell a postára sem járnunk, hogy ott álljunk sorban a hivatalos leveleinkért. A szekhelyszolgaltatas24.hu ezt a kényelmet és nyugalmat kínálja igen kedvező árakon. Hat hónap mellé most egy hónap ajándékba jár, érdemes kihasználni ezt a lehetőséget is. A székhelyszolgáltatás árak tekintetében pedig szintén elégedettek lehetünk.