Minőségi kerti gépek és felszerelések a BestMarkttól.

Szponzorált tartalom

BestMarkt műszaki áruház - elektronikai és informatikai cikkek
BestMarkt műszaki áruház – elektronikai és informatikai cikkek

Június végén végre valahára eljutottunk odáig, hogy felújítsuk a zebegényi nyaralónkat. A telek már évek óta rendezetlenül árválkodott a Duna-kanyar egyébként egyik legszebb területén. A száraz fű az egekig szökött, a korábban oly sok szeretettel ápolgatott virágok kiszáradtak és a gyümölcsfáink metszés hiányában elburjánzottak, és kesze-kuszán álldogáltak a hatalmas telek végében. Sajnos bármennyire is szerettünk volna az elmúlt években nem tudtunk időt szakítani rá a rengeteg munka miatt, hogy leutazzunk és rendbe tegyük. Most azonban végre sikerült szabadságot kivennünk és természetesen az első utunk a nyaralóba vezetett. Első sorban a kertet szerettük volna rendbe tenni, és kicsit „felturbózni”. Persze ehhez sok idő és pénz kellett, de hála a BestMarkt műszaki áruház – elektronikai és informatikai cikkek széles választékát kínáló webshopjának az álmunk végre valóra válhatott, és most van egy szép zöld füves telkünk, medencével, grillsütővel és csodálatos kilátással, amelyet eddig a kókadozó, magasra nőtt tuják eltakartak a szemünk elől.

A BestMarkt műszaki áruház – elektronikai és informatikai cikkek webáruháza egyike azoknak az üzleteknek, amelyek ugyan műszaki cikkekre vannak specializálódva, de emellett számos más terméket is forgalmaznak különböző kategóriákban. Első sorban számítógépeket, laptopokat, szoftvereket, elektromos járműveket, nyomtatókat és sok féle kütyüt, illetve okosórát, GPS-t, zenelejátszókat, TV-t, és mindezek tartozékát lehet beszerezni náluk jó áron, de termékkínálatuk kiterjed számos más hasznos berendezésre és eszközre is, amik szükségesek egy háztartásban, például találhatunk különböző háztartási gépeket, gyerekjátékokat, lámpákat, dekorációs fényeket, riasztókat, kaputelefont, irodaszereket, és fényképezőket, így ha valaki költözés előtt áll, vagy csak szeretne kicsit újítani a berendezésen, érdemes ellátogatnia az oldalra.

Mi is először akkor bukkantunk rájuk, amikor a párom új laptopot keresgélt. Persze végül hozzácsapódott a rendeléshez néhány játékkonzol is. Viszont mivel elégedettek voltunk a vásárlással, és a gyors szállítással, így azóta visszatérő vásárlói vagyunk az áruháznak. Így nem is volt kérdés, hogy mikor kerti szerszámok és gépek után néztünk a nyaralónk karban tartásához, az első gondolatunk az volt, hogy ezeket is a BestMarkttól rendeljük meg. Mivel a választék széles, hamar meg is találtuk a nekünk leginkább alkalmasakat, amelyek árban is ideálisak voltak. Első sorban olyan eszközökre volt szükségünk, amelyekkel meg tudjuk metszeni a burjánzó növényzetet, visszaszorítani a sok gazt, és megakadályozni, hogy a dolgos vakondok ismét feltúrhassák az egész pázsitot.

Ehhez nem volt más dolgunk, mint kiválasztani a „kert és barkácsolás” kategóriát az oldalon, hamar szembe jöttek a szükséges felszerelések. Vettünk például szegélyvágót, kézi fűrészt, gyepszellőztetőt, aprítógépet, permetezőt, lombfújót és egy fűkaszát. Ezek után kiválasztottunk még néhány rágcsáló riasztó berendezést, egy hatalmas felfújható medencét, egy grill sütőt és egy kerti ülőgarnitúrát. Néhány termékkel kapcsolatban felmerültek kérdéseink a rendelés előtt, de ezekre szerencsére mind hamar választ kaptunk, mivel a BestMarkt oldalán van lehetőség felvenni a kapcsolatot a cég dolgozóival, akik gyorsan és hozzáértőn reagáltak a megkeresésünkre.

A rendelt termékeket ráadásul egyből a nyaralónkba tudtuk szállíttatni, ami nagy könnyebbség volt, hiszen ennyi minden be se fért volna a kocsinkba. A termékek szerencsére mind voltak raktáron, így pár napon belül már át is vehettük őket és nekiállhattunk a munkának még a borzasztó kánikula kezdete előtt. A csomagunkat GLS futár hozta, mint mindig most is jelezték előre, hogy mikor számíthatunk rá. Általában munkanapokon 08 és 18 óra között hozzák a csomagokat. A rendeléseket fontos, hogy délután 16 óráig adjuk le, mert amennyiben a termék raktáron van, úgy már akár a következő munkanapon sor kerülhet a kiszállításra.

Az BestMarkt üzlet, ami egyébként megbízható bolt címet is kapott, Budapesten található, de mi még csak egyszer jártunk náluk, amikor a párom laptopját vittük szervízbe, ilyen esetben ugyanis a terméket ugyanarra a címre kell visszajuttatni, ahol maga a bolt is található. Szerencsére volt rá garancia, így sikerült is megjavíttatni a gépet. Az oldalon felhívják rá a figyelmet, hogy a garancia érvényesítéséhez fontos, hogy minden tartozék meglegyen, és lehetőség szerint a gyári csomagolásban vigyük vissza a terméket, a számlával és a garanciajegy másolattal együtt, egy kitöltött panaszbejelentő jegyzőkönyv kíséretében, amelyet az oldalról lehet lementeni.

Egyébként a vásárlástól 14 napon belül jogunk van elállni, ha esetleg tévesen rendeltünk valamit, vagy meggondolnánk magunkat, és ez esetben még megindokolni se szükséges a döntésünket. Amennyiben már megkaptuk a terméket, ezt szintén az üzletbe tudjuk visszavinni, és visszaigényelni az árát. Ha valami problémánk akadna, az oldalon van lehetőség online vitarendezésre is.

A BestMark különben viszonteladókat is el tud látni termékkel, ennek csupán annyi a feltétele, hogy meglegyen a viszonteladói szerződés, és be legyünk regisztrálva az oldalon. Mellesleg az oldalt azért is érdemes figyelni, mert, ha vannak akciók, akkor még az eredetinél is jobb áron lehet lecsapni a termékeikre.

Mivel a mi rendelésünkkel minden rendben ment és az összes termék hibátlanul megérkezett, most már semmi más dolgunk nincs, mint élvezni az esti grillezéseket és csobbanni egyet a medence hűsítő vizében, a frissen nyírt pázsit illatának ölelésében.