Profi vadháló kis és nagy vadak ellen.

Szponzorált tartalom

vadháló
vadháló

Amikor képeken látjuk a különböző vadakat saját természetes környezetükben, akkor az első gondolat, ami átfut az agyunkon, hogy milyen csodálatos teremtések. Ez valóban így van, azonban ha valaki erdő közelében lakik vagy bármilyen módon meg kell védenie előttük a birtokát, akkor bizony pont, hogy nem szeretnék testközelből látni ezeket az állatokat.

Muszáj lesz beruházni a védelemre, ezzel kapcsolatban pedig a vadháló ár attól is függ majd, hogy milyen típust választunk. A Cont-eco.hu termékek mind a vadak védelmét, mind a mezőgazdasági területek védelmét szem előtt tartva állnak rendelkezésünkre.

A TORPEDO Flex egy saját gyártású, innovatív termék, ami bármilyen állatfaj elleni védekezésben szerepet tud vállalni. A kisebb és nagyobb állatokra is érdemes gondolni, amikor kiválasztjuk a számunkra megfelelő megoldást. A csomózásban és magában az agyagban is vannak különbségek, ezért nem árt jól átrágni magunkat a lehetőségeken.

Ha segítség kell a vadháló kerítés építés kapcsán, akkor abban is tudnak segíteni, hiszen jelentős tapasztalataik hasznos tippeket rejthetnek magukban az érdeklődők számára. A vevő megrendelésére, igény szerint tudják legyártani a kiválasztott vadhálót, ami akár háromszoros védelmet is nyújthat a vadak ellen!

Bosszantó tud lenni, mikor  aveteményesünket megdézsmálja valamilyen állat, amikor a fiatal cserjéket letapossák és hasonlók. Ezek ellen is jó megoldásokat tartogat magában a vadháló, ami egyúttal biztonságos és hasznos. Az állatokban kárt nem tesz, mégis távol tudjuk tartani őket a birtokunktól, legyen az szőlőskert, mezőgazdasági terület vagy lakóház többek között.

Fontos, hogy megfelelő méreteket válasszunk. Ez leginkább a magasságra vonatkozik, hiszen bizonyos fajok nagyot tudnak ugrani, ha arról van szó, hogy át kell jutni a kerítésen. A sűrű szövésű háló lehet alacsonyabb is, ezek leginkább a vadnyulak ellen védenek.

Számos változatban találhatunk vadhálót, amelyek ára nagyban függ attól, hogy milyen típust és mekkora méreteket választunk. A nagyobb vadakhoz inkább két méter feletti magasságot javaslunk, ami kellő hatékonysággal fogja távoltartani őket a továbbiakban.