Tolatókamera szett vezeték nélkül!

Szponzorált tartalom

tolatókamera szett
tolatókamera szett

A többséggel már előfordult, hogy meghúzta az autót tolatás közben, amit nem nehéz, hiszen sok helyen vannak kint a városban különböző tereptárgyak, virágládák vagy éppen oszlopok, amiket olykor nem nehéz elvéteni.

A parkoló szenzorok is nagyon hasznosak tudnak lenni, de ha nem csak hallani, hanem látni is szeretnéd, hogy mi van mögötted, akkor a tolatókamera szett lesz az, ami neked kell!

Bár ott a sok tükör, a biztos az, ha teljesen meg tudsz győződni róla, hogy semmi sem állja útját a parkolásnak. A tolatókamera szett ezért is jó választás, mivel egyszerűen beszerelhető, nem kell hozzá szerelő, illetve az okostelefon lehet a kijelzője, ami egyaránt működik android és iOS rendszerekkel.

Az újrafényezés, javítás árát nézzük vagy a horpadásokét, amik megelőzhetőek abban az esetben, ha bebiztosítod magadat egy ilyen klassz kis készülékkel? A Detektorbolt.hu készletén megannyi lehetőség áll rendelkezésre ebben a kategóriában, de a SmartCam CAR WIFI kapcsán biztosan nem fogsz csalódni!

Biztonságossá teszi a parkolást úgy, hogy közben nincs szükség kábelezésre, így hát már magát a beszerelés költségeit is megspórolhatod magadnak. Dizájnos megjelenés, egyszerű beüzemelés és persze a legfontosabb, a tolatókamera szett gondoskodik róla, hogy elkerüld az akadályokat!