A zárnyitás azonnal is elérhető szolgáltatás!

Szponzorált tartalom

zárnyitás
zárnyitás

Amikor az ember szeretne valamilyen szakmunkát elvégeztetni, általában megy a huzavona, hogy mikor és hogyan lehetne megcsinálni a munkát. Na de mi van akkor, ha nem várhat a dolog, ha SOS kellene egy szerelő?

Ilyenkor jön képbe a Zárbarát, ami egy olyan cég, amelyik valóban azt adja, amit ígér! Ezt akkor tapasztaltam meg, mikor egy hosszú munkanap után felszálltam a buszra és hazautaztam. Fogtam a kulcsom és bedugtam a zárba, majd el akartam fordítani, de nem ment. Sőt annyira nem, hogy sikeresen bele is törtem a kulcsot a zárba.

Szerszámom meg hozzáértésem a dologhoz persze nem nincs, tehát más választásom nem maradt, mint segítséget kérni. El is kezdtem a telefonomon zárnyitás Budapesten azonnal lehetőségek után keresgélni. Elég nagy a szórás a különböző szervizek árai között, de nem is ez volt az igazi gond, hanem az, hogy késő este volt már! Hirtelen egyedül a budapesti Zárbarátra akadtam, ami 0-24 zárszerviz, tehát felhívtam őket.

Kábé fél óra telt el, mire kiértek. Elkérték az irataimat, ami jogos, hiszen igazolni kell, hogy valóban én lakom az ingatlanba, nem pedig egy betörést hajtatok végre velük. Ez megtörtént és szinte pillanatok alatt kinyitották az ajtómat! Megmondom őszintén, a mai napig rejtély számomra, hogyan tudták mindezt úgy véghez vinni, hogy egy karcolás nem esett az ajtón sem. Én maximum egy erős rúgással vagy feszegetéssel tudtam volna ugyanezt megcsinálni, de annak biztosan nyoma marad.

Miért jó a roncsolásmentes zárnyitás? Hát mert nem kell új zárat venni és lecseréltetni a nyílászárót, ami így összességében biztosan alsó hangon egy százezres tétel volna.

Tanulság: ha nincs kulcsod vagy nem nyílik a zár, a zárnyitás feladatát azonnal bízd egy szakemberre!